Sondaj INDEPENDENT alegeri Primaria MOTRU – 2020

Noi nu am renuntat! Tu renunti?

Sondajul in desfasurare este aici!

Notă: Datorită fraudării masive prin voturi cu IP mascat am decis închiderea acestui sondaj în aceasta noapte la ora 02:00 (18.09.2020). Declar NULE rezultatele afisate și îmi cer scuze tuturor celor care au votat cu bună intenție.
Nu doresc să îmi asum niște rezultate neconforme cu realitatea și nu accept ca site-ul nostru sa fie folosit ca instrument de manipulare a opiniei publice.
Vă mulțumesc tuturor pentru participare și pentru mobilizare!

In aceasta perioada am cautat solutii atat pentru a bloca accesul utilizatorilor cu IP mascat cat si pentru a elimina din rezultate voturile invalide. Din pacate, niciuna dintre incercari nu a dat rezultate. Ca urmare, cea mai decenta solutie este inchiderea sondajului, declararea rezultatelor nule si cautarea unei solutii pentru ca acest lucru sa nu se mai intample pe viitor. Acesta este motivul pentru care am reorganizat sondajul.


Regulament:

 • Puteti vota o singura data, puteti bifa un singur raspuns, nu va puteti schimba votul.
 • Va rugam nu incercati sa inregistrati voturi multiple! Se vad voturile cu IP mascat, vor fi eliminate din rezultatele finale.
 • Va rugam nu participati daca nu aveti drept de vot in Municipiul Motru!
 • Alegerile nu sunt pentru copii, va rugam nu participati la acest sondaj daca la data alegerilor nu veti avea 18 ani impliniti.
 • Acesta este un sondaj independent, nu este comandat de nimeni, accesul la rezultate este public.
 • Daca vizitati site-ul de pe laptop sau PC, se poate intampla ca in parte dreapta sa mai apara un formular de vot. Puteti folosi oricare dintre formulare, veti putea vota o singura data.
 • Se poate vota o singura data de pe fiecare IP. Daca in familie sunt mai multi membrii care doresc sa participe la sondaj, poate vota fiecare de pe telefonul personal folosind conexiunea de date mobila.
 • Votul este ANONIM, nu se retin date referitoare la dumneavostra, nici macar adresa IP, indiferent daca sunteti autentificat sau nu.
 • Data de incheiere a sondajului a fost aleasa in asa fel incat sa respecte legislatia si reprezinta data limta de inchidere. Daca acest sondaj isi va indeplini scopul poate fi inchis mai devreme. Acest lucru se va intampla doar in cazul unei participari reprezentative si daca vom considera ca este necesara o noua sondare a opiniei publice pe perioada mai scurta si la un moment mai apropiat de data alegerilor. Dupa inchiderea sondajului rezultatele vor putea fi vazute in arhiva sondajelor.
 • Administratorul site-ului (adica eu) nu poate modifica rezultatele votului decat prin stergerea tuturor voturilor. Acest sondaj nu va fi falsificat!

Scopul acestui sondaj

Data fiind situatia actuala, alegerile locale din acest an au o promovare limitata si multi dintre cetatenii orasului nu cunosc nici macar numele si apartenenta politica a candidatilor. Deci un prim scop ar fi acela informativ, trecem in revista candidatii pentru Primaria Motru.

Situatia politica actuala este si mai complicata iar alegerile locale din acest an se desfasoara intr-un singur tur de scrutin. Ca urmare, orice candidat are sanse daca ceilalti se lupta pentru acelasi public.
Sa discutam concret, sansele stangii (PSD) cresc deoarece dreapta are candidati multiplii (PNL, USR plus, PMP, etc). Pentru ca fiecare cetatean isi face propriile calcule, daca participarea la acest sondaj va fi masiva, fiecare isi poate forma o idee despre cum ar fi mai bine sa voreze.

De ce sa participi la acest sondaj?

 • Pentru ca opinia ta conteaza,
 • Pentru ca asa ne vom putea forma o opinie despre ce se va intampla la alegeri daca nimic nu se schimba,
 • Pentru ca daca vor vota mai multi, si mai multi vor dori sa voreze,
 • Pentru ca este anonim si nu presupune niciun efort si niciun angajament din partea ta,
 • Pentru ca este instant si vezi imediat rezultatele,
 • Pentru ca asa vrei tu, daca tu vrei asa!

De ce nu?

Imaginea reprezentativa este preluata de pe pagina Facebook a Primariei Motru

 

O Părere

 1. Am votat. Și acum? Pe când rezultatele finale?

Adaugă o Părere

Sari la conținut