Salut lume!

Acest site este in constructie (si te vom anunta cand va fi) dar este pregatit pentru a primi vizitatori.

Esti binevenit sa ne vizitezi pentru a vedea progresul pe care l-am mai facut dar te avertizam ca modulele site-ului nu vor fi functionale si deci nu iti recomandam sa le folosesti. Intre timp am decis sa grabim aducerea site-ului la nivelul de „functional”, ceea ce inseamna ca toate modulele vor functiona chiar daca mai sunt probleme cu unele traduceri.

Site-ul Motru.info, numit Motru Portal se doreste a deveni un portal de informatii al municipiului Motru. Acesta nu va fi un site de stiri!

Veti gasi aici mai multe sectiuni de interes general, numarul acestora depinzand de interesul pe care il vom descoperi in domeniile: administratie, invatamant, ordine publica, sanatate, mediul de afaceri, social, politic, etc.

NU vom fi un site de stiri dar vom prezenta stiri de interes general.

Nu vom fi inregimentati politic, acest site nu apartine niciunei organizatii politice. Vom cauta sa reprezentam in mod egal toate organizatiile politice care isi desfasoara activitatea pe raza municiului Motru, daca acestea vor fi interesate de colaborari.

Vom oferi posibilitatea de exprimare libera tuturor cetatenilor municipului Motru dar cu respectarea termenilor si conditiilor Motru Portal, documente care vor fi actualizate curand si vor fi completate pe masura ce adaugam noi functionalitati.

Comentariile vor fi libere pe acest site dar vor exista filtre speciale pentru blocarea comentariilor care contin cuvinte jignitoare. Aceste comentarii vor fi moderate de redactori, fiecare pe sectiunea sa. Administratorii vor avea obligatia de a verifica saptamanal situatia comentariilor neaprobate. Deci, atentie ce cuvinte folositi!

 

Adaugă o Părere

Sari la conținut